30 April 2013

55) Viiskümmend viis


Tervist, tervist.

Tundub, et kevad on sedakorda ikkagi kätte jõudnud ning nii ka jääb. Aga samas eks ole juba ju mai kuugi hetke pärast käes.

Aga, lisaks kõigele on käesoleva aasta aprilli kuu märgilise tähtsusega, nimelt nimelt kogunes esmakordselt  – 2013aasta aprillis! jooksukilomeetreid üle 300, isegi mõnisada meetrit üle ilmselt. Mitte et see ultrajooksjale või  maratoonarilegi mingi eriline kilometraaž oleks, kuid mulle on abiks seegi, abiks seegi. Seda kõike siis eesmärgiga saada Steenbergenis 24tunni EM/MM-il tublile tüdrukule vääriline tulemus e. tulemus üle 180km-i.

Ettevalmistustreeningperioodil mis hõlmas ennast pärast taastumist Tartu suusamaratonist killukese veebruari  kuudki ning märtsi ja aprilli kogunes kahjuks ainult kaks pikemat jooksutrenni, s.h üks neist oli Otepää-Tartu maratoni, kus kergejalgselt (v.a lõpupoole tekkinud krambi ootused) jooksin uue isikliku rajarekordi ning ühte 43km jooksuotsa, mis sisaldas endas ka kolme ringi Rabajooksul.

Kuid ehk aitavad vastupidavusele ja kannatusele kaasa 9 üle 20km otsa ja peotäis mõneteistkilomeetriseid sörkimisi ning regulaarsed jõusaali ja ka mõned ujula külastused, abi on ehk ka 122 rattakilomeetrist sest no ootused ei ole ju ulmelised, 200km vat see on ulme, loodame, et ehk paar-kolm eesti meest selle ka ületavad, kast õlut on motivatsiooniks vahel pandud.

Uudist niipalju, et selle aastasel 100km EM-il ühtegi Eesti esindajat sedakorda ei osalenud isegi lendav kaevur mitte, kuid lätlased ja leedulased rääkimata soomlastest olid kohal. Võit läks sedakorda hispaanlasest favoriidile CUEVAS Asier´ele, kes minu teada vist üsna mägisel rajal 100km 6tunni 53minuti ja 14sekundiga läbis. Naiste võit läks Rootsi, Kaisa BERG läbis raja ajaga 7tunni 38minuti ja 52sekundiga.

 

No comments:

Post a Comment