29 July 2014

84) Kaheksakümmedn neli


Palav, palav jube palav oli …

Saadjärve jooksul, mistõttu pärast paari kilomeetrit sain aru, et tegemist on võitlusega ellujäämise nimel ning otsustasin, et esimesel 10km-il pulssi üle 160 ei lase ja tempot ka üle 5min/km mitte. Plaanist saigi kinni peetud ning kui 10km täis lasin edasi nii nagu torust tuleb, ei tulnud, tempo pisut langes, kuid finišisse jõudsin. Seda, et mitte ainult minul ei olnud palav, näitab see, et hoolimata sellest, et pärast 10km tempo langes, möödusin ise 8 lõpetajast ja minust sai mööda 2, nii et võib öelda, et positiivne splitt.

Kuid palavad päevad need ei ole ikkagi minu jaoks ja kui nüüd kuumalaine edasi kestab, mida karta on ja seda ka Lätis, Cesise kandis, siis tuleb kiita ECOTrailsi orgunnareid, et nad 80km stardi kella 0500 hommikul on teinud, saab ehk enne tulikuuma natukenegi finiši poole

Foto: Riho Lüüs
Aga muidu oli soe ja päikesepaisteline ja sportlik ja meeldiv reisisektskond ja pärast sai Saadjärves ujumas käidud ja veidike hiljem junkfoodi söödud ja elu oli kui üks lill … aint et palav, palav, jube palav on jätkuvalt ... nii et kui Cesisest peaks eluga tagasi tulema siis saaksin ka põrgus hakkama.

No comments:

Post a Comment